Снимка: БулфотоСинът на депутата от ГЕРБ Лъзезар Иванов - Георги, даде

...
Снимка: БулфотоСинът на депутата от ГЕРБ Лъзезар Иванов - Георги, даде
Коментари Харесай

Синът на депутат за катастрофата, в която загина Милен Цветков: Ударът бе силен като взрив

Снимка: Булфото

Синът на депутата от ГЕРБ Лъзезар Иванов - Георги, даде показания в съда за злополуката, в която почина журналиста Милен Цветков.

Както е известно, той се е возил джипа на обвинения Кристиан Николов.

Иванов, който учи в Италия, е бил на предната дясна седалка. Разказа, че не е видял момента на злополуката. Усетил мощен като гърмеж удар. Изпаднал в потрес и избягал от мястото, като повикал собствен другар да го вземе. Видял, че Кристиан и приятелката му Симона излизат от автомобила и говорили, че би трябвало да оказват помощ на потърпевш, само че не видял накъде се отправили двамата.

Познавал Кристиан, който наричал Крис и двамата си споделяли доста неща. Така знаел, че Кристиан се тормози преди изпит и тогава приемал CVD чай, в който имало съставна част, която се съдържа и в конопа, само че не била психотропна. Иванов описа, че вечерта, преди злополуката останал да спи в дома на подсъдимия. Кристиян му поискал " лека нощ " и му споделил, че ще си направи един чай, с цел да се успокои преди сън.

След злополуката Георги Иванов избягал под въздействието на шока и от боязън.

Явил се непринудено в полицията ден по-късно и бил подложен на душевен напън с думите: " И ти ще влезеш в пандиза, копеленце ".

В днешния разпит Георги Иванов твърди, че Кристиан изглеждал задремал зад кормилото директно преди злополуката. Нещо, което не е споделил както пред проверяващите, по този начин и при разпита пред арбитър след злополуката. Иванов твърди, че поради шока тогава е пропуснал елементи, които през днешния ден си спомня.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР